Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet

Søger du et kompetent rengøringsfirma i Esbjerg, der tilbyder erhvervsrengøring? Hos ALFA Service Ren er vi specialister i erhvervsrengøring, da vi har mange års erfaring inden for branchen. Vil du være sikker på, at din rengøring er grundig og omhyggelig, og at den ikke svigter eller svinger i kvaliteten? Så skal du prøve Alfa Service Ren – den personlige rengøring til professionelle. Vi tilbyder erhvervsrengøring til butikker, kontorer, institutioner, skoler, læge- og tandlægeklinikker nær Esbjerg, Tjæreborg og Varde, og udfører blandt andet trappevask, håndværkerrengøring, flytterengøring m.m.

Effektiv erhvervsrengøring for en renere arbejdsplads

Med ALFA Service Ren får du og din arbejdsplads en professionel og omhyggelig samarbejdspartner samt en fast tilknyttet medarbejder. Hos os er tillid en mærkesag, og derfor vil det typisk være den samme medarbejder, der kommer hos dig hver gang. Vedkommende kender din arbejdsplads, og du kan kende den pågældende. 

Vi leverer højeste kvalitet hver dag og hver nat – præcis efter dine ønsker og behov. Skulle der opstå et problem, følger vi op næste dag. Vi måler os selv på din tilfredshed, og derfor gør vi alt, vi kan, for at opnå denne. 

Det er din sikkerhed for, at du får erhvervsrengøring i høj kvalitet.

Vi er stabile, pålidelige og grundige

Vores personale er meget venlige, imødekommende og behjælpelige. Vores medarbejdere er opmærksomme på den kvalitet og det ansvar, der følger med i jeres kvalitets- og miljøpolitik. Du får en stabil medarbejder ud, der er yderst pålidelig og meget grundig. Ønsker du at bestille erhvervsrengøring, så du møder ind til en skinnende ren arbejdsplads hver dag, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan kontakte os på telefon 91 26 46 93, eller du kan skrive til info@alfaren.dk .

Vi ser frem til at hjælpe dig og dit firma med at gøre rent

Rengøring? Kontakt os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Alfa Service Ren ApS

CVR: 35041354​

Kontakt

Telefon: 91 26 46 93

E-mail: info@alfaren.dk