Institutioner rengøring

Rengøring af institutioner – børnehaver, vuggestuer, skoler mv

Et andet særligt kompetenceområde er rengøring af institutioner, dvs. børnehaver, vuggestuer, skoler, fritidsordninger.

Særlige forhold ved institutionsrengøring

Der kan være stor forskel på, hvad der lægges vægt på i forbindelse med f.eks. kontorrengøring og ved rengøring af børneinstitutioner, skoler osv.

I vuggestuer er det eksempelvis afgørende, at gulvene bliver holdt meget rene. Alle børnene kravler rundt på gulvene og har en natulig tendens til at ville smage på alt, hvad der er i nærheden. Derfor må hygiejnen være i top.

Også sanitære forhold i vuggestuer er en særlig udfordring, da her også er behov for ekstra grundig rengøring hver eneste dag.

I børnehaver, på skoler og i fritidsordninger vil der ofte blive slæbt meget sand og jord ind fra legepladsen, og i vinterperioder kræves der meget ekstra rengøring af denne årsag. Især skoler bliver ofte hurtigt beskidte.

Rene lokaler = mindre sygdom og bedre trivsel

Når mange børn er samlet i de samme lokaler, vil forkølelser mv. hurtigt sprede sig, men med en grunding rengøring fjernes mange bakterier og dermed mange smittekilder.

Også lugtgener er almindelige følger af mangelfuld rengøring, især hvis saniteten ikke afkalkes med hyppige mellemrum, og gulve ikke bliver holdt ordentligt ved lige med grundig rengøring og periodiske opskuringer samt evt. polishbehandlinger. Det lægger vi derfor stor vægt på.

Desuden sørger vi for, at forskellige områder rengøres med rengøringsklude i forskellige farvekoder (rød til sanitet, gul til køkken og blå til øvrige lokaler), så hygiejnen holdes i top.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Desværre er mange rengøringsmidler i daglighandlen af dårlig kvalitet og stærk overparfumerede. Det kan i værste fald skabe allergi.

Under alle omstændigheder er overparfumering blot et forsøg på at dække over dårlig rengøring ved at spraye syntetiske duftstoffer ud i lokalerne. Det er muligt, at det "dufter effektivt", men der bliver ikke rent af den grund.

Vi anvender derfor altid miljøvenlige og allergitestede rengørinsmidler, når vi gør rent på institutioner. Så ved vi, at kvaliteten er i orden, og at at ingen tager skade af de rengøringsmidler, som nu engang er nødvendige for at foretage en effektiv rengøring af jeres lokaler.

Rengøring? Kontakt os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Alfa Service Ren ApS

CVR: 35041354​

Kontakt

Telefon: 91 26 46 93

E-mail: info@alfaren.dk