Hjælp til flytterengøring for virksomheder

Professionel flytterengøring for alle typer af erhverv

Når jeres virksomhed skal flytte til nye lokaler, står vi klar til at hjælpe med rengøringen. Hos Alfa Service Ren har vi mange års erfaring med rengøring hos private og erhverv, og flytterengøring for virksomheder er et af vores specialer.

Vi kommer med glæde ud til kunder i Esbjerg, Tjæreborg, Varde og andre byer i nærheden, når din virksomhed skal have hjælp til flytterengøringen.

Frisk start med rengøring i forbindelse med flytning

Vores hold sørger for grundig rengøring i både de fraflyttede og jeres nye lokaler. Vi er meget omhyggelige, så alle hjørner og kroge får en grundig tur.

Alfa Service og Ren hjælper alle former for erhverv med rengøring i forbindelse med flytning. Vi hjælper også uanset størrelsen på jeres gamle og nye lokaler. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Når I flytter ind i jeres nye lokaler, kan I nyde de nypudsede ruder, rensede tæpper og fuldstændig pletfri omgivelser. Vores flytterengøring giver jer en frisk og lækker start i jeres nye erhvervslokaler.

Gør flytningen nemmere med professionel rengøring

Det kan være en stor mundfuld, når virksomheden skal flytte. Mange ting skal pakkes ned og pakkes ud et nyt sted, I skal vænne sig til at være i nye lokaler, og der er mange opgaver, der skal ordnes i løbet af flytteprocessen.

Alfa Service Ren kan gøre det hele lidt nemmere ved at klare jeres rengøring ved flytning. Vi leverer altid et godt og grundigt stykke arbejde til en billig pris, så I kan komme hurtigt videre.

Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål til flytterengøring, eller I vil høre mere om vores priser. Vi leverer altid et uforpligtende tilbud, hvis I skal bruge professionel rengøring i forbindelse med en flytning.

Rengøring? Kontakt os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Alfa Service Ren ApS

CVR: 35041354​

Kontakt

Telefon: 91 26 46 93

E-mail: info@alfaren.dk