​Trappevask - slip for at gøre det selv

​Vil du gerne have en fast aftale med et professionelt rengøringsfirma, så du kan slippe for selv at vaske trapperne?

Hos rengøringsfirma ALFA Service Ren ApS tilbyder vi trappevask og andre rengøringsydelser. Vi henvender os til alt fra boligforeninger, ejerforeninger og boligselskaber til private kunder og erhvervsdrivende. Vi har adresse i Esbjerg, men vi hjælper også kunder i Tjæreborg, Varde og andre omkringliggende byer.

Overlader du din trappevask til os, slipper du ikke alene for selv at have besværet med det hårde og opslidende arbejde – du får også skinnende flotte trapper, hvor også gelænderet bliver tørret af.

Hvad koster en trappevask?

Vi udbyder trappevask og andre rengøringsydelser til fornuftige og fair priser. Prisen afhænger af hvor store trappearealer, du skal have rengjort, og vi tilpasser altid vores ydelser til dine behov. Du kan lave en fast aftale med os om trappevask, så du kan sikre et godt førstehåndsindtryk af din bolig, din virksomhed eller den opgang, du bor i.

Vil du gerne have en pris på trappevask eller andre rengøringsydelser?

Ring eller skriv til os, så vi kan tage en snak om hvilke ydelser, du har behov for. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 91 26 46 93 eller ved at eller sende en e-mail til info@alfaren.dk . Vi ser frem til at hjælpe dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Alfa Service Ren ApS

CVR: 35041354​

Kontakt

Telefon: 91 26 46 93

E-mail: info@alfaren.dk