Privatrengøring udføres af erfarne fagfolk

​Søger du privatrengøring, og bor du nær Esbjerg, Tjæreborg eller Varde? Hos ALFA Service Ren tilbyder vi effektiv professionel rengøring hos private, der hellere vil bruge tiden på andet end at gøre rent. Vi er et erfarent rengøringsfirma, der udelukkende har dygtige fagfolk ansat.

Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde perfekt hver gang – fra kælder til tag. Derfor kan du altid regne med, at du får et skinnende rent hjem, når vi har været forbi.

Dedikeret, pålidelig og miljøvenlig rengøringshjælp

Vi tilbyder privatrengøring udført af dedikerede medarbejdere. Vi ved, at privat rengøringshjælp er en tillidssag. Vi dedikerer derfor én fast medarbejder til dig, så det altid er den samme person, der gør rent. Du vil derfor ikke opleve, at der kommer skiftende personer i dit private hjem.

Med et rent hjem følger også et sundere indeklima. Det er altid dejligt at komme hjem til et rent, friskt og velduftende hjem. Som led i vores miljøpolitik udgør Svanemærkede midler minimum 80 % af produkterne, som vi benytter i vores daglige rengøring. Det betyder, at du som kunde hos os er med til at gøre en forskel for miljøet.

Ring for en konkret pris på privatrengøring

Men hvad koster privat rengøring? Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i hverdagen (og/eller weekenden), tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om f.eks. priser og muligheder. Vi gør rent hos både unge og gamle, som hellere vil bruge tiden på noget andet – eller ældre mennesker, der ikke selv er i stand til at gøre rent.

Bestil professionel rengøringshjælp ved at ringe til os på telefon 91 26 46 93. Du kan også sende en e-mail til info@alfaren.dk . Så informerer vi dig gerne om en konkret timepris eller besvarer de spørgsmål, du måtte have.

Rengøring? Kontakt os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Alfa Service Ren ApS

CVR: 35041354​

Kontakt

Telefon: 91 26 46 93

E-mail: info@alfaren.dk