Privatrengøring udføres af erfarne fagfolk

Søger du privatrengøring i Esbjerg, tilbyder vi hos ALFA Service Ren effektiv privatrengøring til kvalitetsbevidste folk, der hellere vil bruge tiden på noget andet, der giver værdi. Vi er et erfarent rengøringsfirma, der udelukkende har dygtige fagfolk ansat. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde perfekt hver gang fra kælder til tag – og derfor kan du altid regne med, at du får et skinnende rent hjem, når vi har været forbi. Kunne du tænke dig at udnytte al den tid, du bruger på rengøring på noget andet og mere spændende? Så kontakt os for privatrengøring og lad os gøre det, vi er bedst til.

Dedikeret og pålidelig privatrengøring

Hos ALFA Service Ren tilbyder vi privatrengøring udført af vores dedikerede medarbejdere. Vi dedikerer samtidig én fast medarbejder til dig, så det altid er den samme person, der gør rent. Du vil derfor ikke opleve, at der kommer skiftende personer i dit private hjem. Med et rent hjem følger også et sundere indeklima. Det er altid dejligt at komme hjem til et rent, friskt og velduftende hjem. Som led i vores miljøpolitik udgør Svanemærkede midler minimum 80 procent af produkterne, som vi benytter i vores daglige rengøring. Det betyder, at du som kunde hos os er med til at gøre en forskel for miljøet. Vi ved, at privatrengøring er en tillidssag. Derfor tilstræber vi så vidt muligt, at det er den samme medarbejder, der kommer hos dig.

Bestil hos os og se forskellen

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i hverdagen eller for den sags skyld i weekenden, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig. Vi gør rent hos såvel unge som ældre, som hellere vil bruge tiden på noget andet – eller fordi de ikke selv kan, hvis de er ældre og gangbesværede.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan strikke en skræddersyet aftale sammen til dig, så du slipper for at bekymre dig om at gøre rent. Ring og hør mere om privatrengøring på telefon 91 26 46 93 eller skriv til aflaserviceren@gmail.com.​

Rengøring? Kontakt os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Alfa Service Ren ApS

CVR: 35041354​

Kontakt

Telefon: 91 26 46 93

E-mail: alfaserviceren@gmail.com